Sommerhusrengøring

Få en gennemført rengøring af dit sommerhus

Sommerhusrengøring kan være et mareridt for rigtig mange danskere, for tanken om at rengøre sommerhuset inden ferien og efter ferien er ikke lige det, der er mest tiltalende. Især ikke sommerhusrengøring efter ferien, for efter at have nydt en dejlig ferie i sit sommerhus, så kommer der et nødvendigt onde – nemlig rengøring.

Heldigvis lever vi i en tidsalder, som byder på rigtig mange muligheder – en af mulighederne er selvfølgelig rengøring. Du kan få rengjort næsten alt nu om dage, og det gælder også dit sommerhus – hos Ibens Service får du i hvert fald en gennemført rengøring af dit sommerhus.

Hos os er service ikke bare et ord, men en tankegang, som vi lever og ånder efter. Det er blandt andet også derfor at vores virksomheds navn hedder Ibens Service, nemlig for at påpege den vægt vi lægger på service.

Rengøring af din pool – både indendørs og udendørs

Har du en pool, også kaldet svømmingpool, swimmingpool og svømmepøl, kan vi også rengøre den for dig inden din ferie starter, så du med det samme kan hoppe i din pool, og nyde din ferie.

Vi udfører også pasning og plejning af din pool, så du undgår at komme ud for en situation, hvor din pool lige pludselig ændrer farve til grøn – det kan nemlig ske for de pools, som ikke bliver passet og plejet godt nok.

Samtidig med at vi passer og plejer din pool, så kan vi også afmåle. Det vil sige at vi tager regelmæssige tjek af klor, pH-værdi og indhold af Cyanursyre. Ibens Service klarer derfor alt omkring dit sommerhus og din pool, så du ikke skal tænke så meget over rengøringen, men bare nyde at du har et sommerhus med en eventuel pool.

Vores priser er altid fair, og vores service er som førnævnt altid i top. Derfor kan du forvente rigtig meget af os, og samtidig vil du med garanti blive positiv overrasket over vores priser. Kontakt os allerede i dag, og stil nysgerrige spørgsmål til vores serviceydelser.