Erhvervsrengøring Frederikshavn

Lad os stå for din rengøring i Frederikshavn

Ønsker du et effektivt og godt arbejdsmiljø? Vil du have medarbejdere, der har lyst til at tage på arbejde, og stræber du efter at skabe de helt rigtige rammer for en succesfuld virksomhed? Så er det essentielt at din arbejdsplads fungerer under rene og ordnede forhold.

Vi tilbyder effektiv og grundig rengøring af din virksomhed. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på rengøring i Frederikshavn på telefon 61 33 70 89, eller læs mere om Ibens Service som leverandør til serviceorienteret rengøring i Frederikshavn nedenunder.

Kvalitetstjek af rengøring i Frederikshavn

Ibens Service bestræber sig særligt på at imødegå din virksomheds behov for rengøring inden for tre områder:

 • Rengøring med miljøet i tankerne
  Det er vigtigt for Ibens Service at slå fast, at en effektiv rengøring ikke behøver at ske på bekostning af miljøet.
  Derfor arbejder Ibens Service med produkter, der er 100 % miljørigtige. Ønsker du, at din virksomhed skal være social ansvarlig og bæredygtig, er et første skridt på vejen at vælge din leverandør af rengøring med omhu, og her er Ibens Service et sikkert valg.
 • Rengøring i topkvalitet
  Grundighed og kvalitet er grundstenene i vores rengøring. Ibens Service er en leverandør af rengøring i Frederikshavn, der med garanti vil nå rundt under alle gulvtæpper i din virksomhed, når vi gør rent.
  Vi forlader aldrig en bygning før at vi er sikre på, at dit indeklima er i top stand, når dine medarbejdere møder på arbejde.
 • Rengøring til fordelagtige priser
  Rengøring i virksomheder er en direkte forudsætning for, at en arbejdsplads fungere, og derfor sørger vi for at lægge priserne således, at du kan bruge os som leverandør af rengøring i Frederikshavn igen og igen.

Favorable priser på vores rengøring i Frederikshavn gør det muligt for din virksomhed og Ibens Service at stable et fast samarbejde på benene, der er tilfredsstillende for alle parter.
Det fysiske arbejdsmiljø smitter af på det psykiske, og derfor er det også vigtigt for Ibens Service, at vores rengøring i virksomheder finder sted, så det imødegår vores kunders ønsker for den helt rigtige rengøring.
Kontakt os og få en snak om, hvad du forventer af din rengøring, og vi vil sørge for at tilfredsstille dine behov for rengøring i din virksomhed i Frederikshavn.

Bliv KontaktetFå et uforpligtende tilbud

Altid fair priser som afspejler vores kvalitet – Ibens Service leverer en fantastisk kvalitet på alle vores serviceområder, og prisen afspejler dette. Vi er dog utrolig dygtige til at ramme en fair pris, så vi begge to kan være enige om hvad vores service skal koste.