Om Ibens Service

Firmaprofil for Ibens Service

Ibens Service er en servicevirksomhed, som virkelig går ind for service – det er derfor at ordet indgår i vores virksomheds navn. Selvfølgelig afspejler navnet også den brede vifte af serviceydelser vi tilbyder vore kunder, vi er en servicevirksomhed der tilbyder ydelser til private, og til virksomheder.
Indehaveren af Ibens Service er Iben Simonsen.

Hun startede rengørings virksomhed i 2009, og har siden da set Ibens Service vokse sig stor. Før hun stiftede virksomheden har hun haft mange års erfaring i pleje- og servicebranchen – dette er en stor fordel for kunderne hos Ibens Service. Iben har nemlig med stor succes skabt en tankegang og kultur i virksomheden, der sætter kunderne først, og samtidig fremhæves der at kunderne i Ibens Service ikke bare er kunder, men også medmennesker – derfor er det endnu mere fordelagtigt, at du benytter os som serviceleverandør.

Alle ansatte i Ibens Service følger tæt denne tankegang som Iben har fremlagt, og derfor gør det Ibens Service til en virksomhed, der har utrolig dygtige og kompetence medarbejdere. Ibens Service gør også brug af miljørigtige produkter, så virksomheden støtter miljøfremmende aktiviteter.

Praktisk info om Ibens Service

Ibens Service
Sofie Brahes Vej 26
9300 Sæby
Tlf. 61 33 70 89
CVR nr.: 32395503

Bliv KontaktetFå et uforpligtende tilbud

Altid fair priser som afspejler vores kvalitet – Ibens Service leverer en fantastisk kvalitet på alle vores serviceområder, og prisen afspejler dette. Vi er dog utrolig dygtige til at ramme en fair pris, så vi begge to kan være enige om hvad vores service skal koste.