Erhvervsrengøring

På denne side kan du læse om vores tilbud inden for erhvervsrengøring.

serviceorienteret erhvervsrengøring

Rengøring er alfa og omega uanset hvad det handler om. Selv når vi kigger på os selv, menneskekroppen, så kræver kroppen rengøring i form af personlig hygiejne, og kroppen får det automatisk bedre efter en kærlig hånd. Kigger vi dernæst på vores tøj og sko, så udstråler rengjort tøj og sko langt flere positive signaler, end hvis disse ikke rengøres.

Vores hjem og private boliger skal også rengøres, for det giver et langt renere hjem, der gør omgivelserne mere betryggende og dejligere at bo i.

Firmaer, virksomheder og andet erhverv er ingen undtagelse – derfor tilbyder Ibens Service erhvervsrengøring. Erhvervsrengøring som går op over alle standarder.

Ibens Service tilbyder miljøbevidst erhvervsrengøring

Hos Ibens Service går vi meget op i at vores materialer er miljørigtige, for det at være miljøbevidst er en vigtig ting i vores kultur. Din virksomhed kan også blive rengjort med miljørigtige produkter hvis du vælger Ibens Service som din leverandør af erhvervsrengøring.

Vi kan give dig et tilbud, som med garanti vil overraske dig positivt – og vi binder aldrig vores kunder til noget som helst, det fortæller lidt om den slags virksomhed vi kører. Ibens Service giver dig friheden til både at vælge til, men også at vælge fra – derfor er friheden i dine hænder, når du har Ibens Service som leverandør af erhvervsrengøring.

Personalet hos Ibens Service er alle kvalitetsbevidste, og har en høj moral. De er alle uddannet i at være serviceorienterede og fuldfører den tankegang, som er i Ibens Service og i vores kultur – den kan du læse mere om i vores firmaprofil.

Hvilke virksomheder kan få erhvervsrengøring?

Som udgangspunkt hjælper vi alle slags virksomheder med erhvervsrengøring, både store og små virksomheder. Hos Ibens Service kan vi dog godt lide at inddele vores arbejdsområder i kategorier, og erhvervsrengøring er ingen undtagelse – du kan se vores arbejdsområder herunder.

Du kan kontakte os allerede i dag, og få et tilbud på erhvervsrengøring indenfor kontorer, kantiner, klinikker, butikker, institutioner, håndværkerrengøring, rengøring i boligforeninger, trappevask og andet rengøring indenfor erhverv.

Bliv KontaktetFå et uforpligtende tilbud

Altid fair priser som afspejler vores kvalitet – Ibens Service leverer en fantastisk kvalitet på alle vores serviceområder, og prisen afspejler dette. Vi er dog utrolig dygtige til at ramme en fair pris, så vi begge to kan være enige om hvad vores service skal koste.