Privat rengøring

På denne side kan du læse om vores tilbud inden for privat rengøring.

service- og kvalitetsorienteret rengøring

Privat rengøring lyder som noget kun de velhavende benytter sig af, men det er ikke sandt. Der er faktisk desværre alt for mange fordomme omkring privat rengøring, og vi vil derfor prøve at komme nogle af dem til livs her – vi starter selvfølgelig med fordomme omkring prisen.

For privat rengøring er ikke kun for dem der har mange penge, for alle kan få fordelene ved privat rengøring i Danmark. Det er ikke særlig dyrt at benytte Ibens Service, da vi altid giver en fair pris på vores arbejde. Dermed sørger vi for, at vi begge kan være glade for samarbejdet, og kun når vi begge er glade, kan vi stemple samarbejdets resultat som en succes.

å det bedste du kan gøre lige nu er, at få kontaktet os på vores telefonnummer 61 33 70 89 – vi besvarer gerne alle dine spørgsmål, og gør op med fordommene omkring privat rengøring. Selvfølgelig kan vi også snakke om priser på privat rengøring.

Spar tid med privat rengøring

En anden fordom ved privat rengøring er, at mange folk tror at privat rengøring kun går ud på at støvsuge huset – men det passer slet ikke. Privat rengøring kan være mange ting, blandt andet almindelig rengøring af huset, hovedrengøring, rengøring ved fraflytning af bopæl og mange andre former for rengøring i hjemmet.

Ibens Service hjælper også til efter en lidt for vild fest, hvis der er behov for en kærlig hånd, så kan Ibens Service og dets kvalificerede medarbejdere altid få klaret opgaverne til punkt og prikke. Et andet eksempel kunne være, at hvis du arbejder fra tidligt om morgenen til sent om aftenen, så kan det være svært at få tid til rengøring – især hvis du bruger din weekend på at slappe af. I sådan et tilfælde kan Ibens Service komme og rengøre huset.

Der er mange muligheder med privat rengøring, og der er mange til- og fravalg beslutninger der kan tages med hensyn til privat rengøring. Lad os derfor snakke nærmere omkring privat rengøring for dig, for hos Ibens Service er vi altid klar på at snakke tingene igennem – uanset hvilken serviceydelse du stiller spørgsmål til.

Bliv KontaktetFå et uforpligtende tilbud

Altid fair priser som afspejler vores kvalitet – Ibens Service leverer en fantastisk kvalitet på alle vores serviceområder, og prisen afspejler dette. Vi er dog utrolig dygtige til at ramme en fair pris, så vi begge to kan være enige om hvad vores service skal koste.